Bouwbedrijf Noordersluis is gestart met de bouwwerkzaamheden van appartementencomplex ‘De HanzeGraaf’ in Lelystad. In opdracht van WOONstraks worden er 45 appartementen gerealiseerd aan de groene rand van woonwijk Hanzepark. Er is begonnen met de heiwerkzaamheden.

In april is er een officiële start bouw voor kopers en betrokken partijen. Er zijn nog maar een paar appartementen te koop. Wilt u ook wonen in het prachtige appartementencomplex: De HanzeGraaf in Lelystad? Kijk dan op Funda welke appartementen nog beschikbaar zijn. Link: https://www.funda.nl/nieuwbouw/lelystad/project-40612799-de-hanzegraaf/

De vormgeving van het gebouw herinnert aan het werk van Dudok en bevat tal van referenties naar zijn meest bekende werken. Hierdoor heeft het gebouw een kwalitatieve uitstraling en is het een markant herkenningspunt van de wijk. Auto’s zijn zo veel mogelijk aan het zicht onttrokken en kunnen op de begane grond onder het gebouw geparkeerd worden. Het gebouw heeft zes verdiepingen. Alle woningen zijn opgetild wat de privacy vergroot en zorgt voor optimaal uitzicht. Elke woning beschikt over een royale buitenruimte.

De verwachting is dat de appartementen medio zomer 2020 opgeleverd worden.