We houden je graag op de hoogte van ons project Bensdorp in Bussum. Daarom is er een nieuwe nieuwsbrief gepubliceerd. Daarin kunt u lezen over de onderstaande onderwerpen.

Het sloopwerk zit er op!
Over twee jaar is Bensdorp een gebied waar je kunt wonen, werken en recreëren. In de afgelopen periode is Bouwbedrijf Noordersluis vooral aan het slopen geweest. Alleen gebouw B staat nog overeind. Verder is het terrein van de oude chocoladefabriek vooral een kale vlakte met een groot gat in de grond.

40 vrije sector woningen te huur op Bensdorpterrein
Het terrein van Bensdorp wordt ontwikkeld tot woon- en leefgebied met drie appartementencomplexen (koop en huur) en commerciële voorzieningen. Een aantal elementen van de huidige bebouwing wordt behouden, maar voor het grootste gedeelte wordt het gesloopt. De nieuwbouw is geheel in stijl van het oude/originele gebouw.

Create your own style!
6 interieurstijlen van nu. Van back to basic tot aan industrieel stoer. We geven verschillende tips om je loft of appartement in te richting is een interieurstijl van nu.

Koop uw loft op unieke locatie
Wonen in een droomloft in het oude Bros gebouw? Het kan! Onlangs zijn enkele lofts weer op de markt gekomen. De ruimten zijn niet alleen sfeervol, ze zijn te vinden op een unieke locatie en kunnen geheel naar uw wensen worden ingedeeld. Het zijn bovendien de enige woonobjecten die in Bensdorp verkocht worden.

Download hier de gehele nieuwsbrief