Bouwbedrijf Noordersluis
Bouwbedrijf Noordersluis is een van de drie bouwbedrijven die deel uitmaakt van de Noordersluis Bouwgroep. Bouwbedrijf Noordersluis is gevestigd in Lelystad en mag als hoofdvestiging gerekend worden. Vanuit deze vestiging worden alle activiteiten gecoördineerd met uitzondering van de specialisatie houtbewerking.

Bouwbedrijf Heimensen
Bouwbedrijf Heimensen gevestigd in Putten is in 1978 opgericht door de gebroeders Heimensen. In 2001 is het bedrijf overgenomen door de Noordersluis Bouwgroep. Bouwbedrijf Heimensen richt zich op de bouw en houtbewerking. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw en/of onderhoud van woning- en utiliteitsbouw. De houtbewerkingsactiviteiten bestaan uit het produceren van kozijnen, ramen en deuren, maar ook van prefab elementen en interieur.

 

Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal
Bouwbedrijf Timmerman, gevestigd in Nijverdal is in 2009 overgenomen door de Noordersluis Bouwgroep. Bouwbedrijf Timmerman heeft zich toegelegd op onderhoud in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ook de afdeling kleinbouw verricht werkzaamheden voor de zakelijke en particuliere markt.