Kom je bij ons werken als werkvoorbereider?

Als medewerker van Bouwbedrijf Noordersluis bieden wij je ontwikkelingsmogelijkheden door trainingen en opleidingen aan te bieden. Jouw samenwerking met gedreven en enthousiaste collega’s zorgen voor een goed werkklimaat. Wij hebben korte en directe communicatielijnen waardoor we snel kunnen schakelen.

Wij zoeken een gemotiveerde collega met een HBO diploma richting bouwkunde die: doelgericht, resultaatgericht, kostenbewust en zorgvuldig is. Daarnaast verwachten we dat je goed kunt plannen en organiseren. Je hebt een verfrissende aanpak en inzicht en staat open voor vernieuwingen en innovatie. Bij voorkeur zoeken wij iemand met enkele jaren praktijkervaring als werkvoorbereider.

Jouw werkzaamheden
Als werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Noordersluis speel je een grote rol in het traject dat aan de bouwwerkzaamheden voorafgaat. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit zodat een project goed in tijd, kwaliteit en organisatie optimaal kan verlopen. Je controleert, toetst en past aan de werktekeningen van onderaannemers en leveranciers. Je bepaalt wat de meest effectieve werkmethoden zijn. Je bereid de inkoop gesprekken voor, doet de inkoop in overleg met de projectleider en rond de contractvorming af. Je draagt zorg voor de uitvoering en bewaking van de processen en activiteiten conform het kwaliteitssysteem. Je onderhoud je contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats.

Ben je enthousiast? Neem dan contact op met Anninka Gorter (HR manager) via a.gorter@noordersluis.nl of solliciteer via onderstaand formulier.

 

Sollicitatieformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer:

Upload hier uw CV

Upload hier uw motivatiebrief