Kom je bij ons werken als uitvoerder?

Als medewerker van Bouwbedrijf Noordersluis bieden wij je ontwikkelingsmogelijkheden door trainingen en opleidingen aan te bieden. Jouw samenwerking met gedreven en enthousiaste collega’s zorgen voor een goed werkklimaat. Wij hebben korte en directe communicatielijnen waardoor we snel kunnen schakelen.

Een gemotiveerde collega met een HBO diploma richting bouwkunde die: besluitvaardig, resultaatgericht en kostenbewust is. Daarnaast verwachten we dat je goed kunt plannen en organiseren. Je hebt een verfrissende doelgerichte aanpak en staat open voor vernieuwingen en innovatie. Bij voorkeur zoeken wij iemand met enkele jaren praktijkervaring als (hoofd) uitvoerder.

Jouw werkzaamheden
Als uitvoerder bij Bouwbedrijf Noordersluis ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering op het project. Je zorgt dat op basis van het kennen van bestek en tekeningen binnen de werkbegroting en tijdschema de projecten gecoördineerd worden. Als uitvoerder geef je daarbij leiding en sturing aan de bouwplaats medewerkers en neven aannemers door de onderlinge samenwerking te waarborgen. Je communiceert, coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit zodat een project optimaal in tijd, kwaliteit en organisatie verloopt. Je draagt zorg voor de uitvoering en bewaking van de processen en activiteiten conform het kwaliteitssysteem.

Ben je enthousiast? Neem dan contact op met Anninka Gorter (HR manager) via a.gorter@noordersluis.nl of solliciteer via onderstaand formulier.

 

Sollicitatieformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer:

Upload hier uw CV

Upload hier uw motivatiebrief