Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed uit Hoorn (NH) heeft samen met Bouwbedrijf Noordersluis uit Lelystad een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van wooncomplex BuitenGewoon in Almere Buiten.

Door middel van het vullen en ingraven van een tijdcapsule met geschreven boodschappen voor de toekomst hebben de toekomstige bewoners samen een mooie herinnering voor later aangebracht. Alle kopers en betrokken partijen, waren uitgenodigd voor het bijwonen van deze bijzondere gebeurtenis. Nadat de tijdcapsule was ingegraven hebben alle genodigden nog geproost op een voorspoedige bouw in Gasterij Oostvaarders.

Aan de noordzijde van de Evenaar, ter hoogte van de Tempo Doeloestraat in Almere Buiten, verrijzen 57 koop- en 16 vrije sector huurappartementen verdeeld over drie gebouwen genaamd BuitenGewoon. Alle dagelijkse voorzieningen van de Evenaar om de hoek en anderzijds een groot natuurgebied in de achtertuin. Daarnaast heeft het plan een uitstekende bereikbaarheid via zowel de snelweg als het spoor. De hoogwaardige architectuur van dit wooncomplex kenmerkt zich door fraai tweekleurig metselwerk en zijn warme uitstraling. BuitenGewoon is een authentiek, waar sieraad in deze wijk. Het plan is qua architectuur ontworpen door TBE-ZA architecten & ingenieurs uit Volendam. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Kijk op www.buitengewoonwonen.nu voor meer informatie.