Na een succesvolle verkoop van de appartementen van Gebouw 15 (fase 1) gaat Bouwbedrijf Noordersluis starten met de verkoop van het tweede blok koopappartementen Gebouw 11 op de Elias Beeckmankazerne te Ede.

 

Verkoopevent op 20 oktober

Op 20 oktober aanstaande van 15.00 tot 17.00 uur zal er een verkoopevent op de Elias Beeckman Kazerne plaatsvinden. Het event vindt plaats naast het Wooninformatiecentrum op de Nieuwe Kazernelaan 2 te Ede. Bouwbedrijf Noordersluis en Ditters Makelaars zijn aanwezig om te informeren over de verschillende appartementen die te koop zijn en er zijn nieuwe brochures en plattegronden aanwezig. Van fase 1 is slechts nog 1 appartement te koop.

 

Ruime twee- en driekamerappartementen

Alle appartementen zijn uniek. Ze variëren in vloeroppervlakte van 57 tot 107 m2. Ieder appartement beschikt over een terras, balkon of loggia.

 

Gewijzigde openingstijden Wooninformatiecentrum

Na het verkoopevent zal het Wooninformatiecentrum op de Elias Beeckman kazerne iedere donderdagmiddag te bezoeken zijn. De openingstijden zijn i.v.m. de aankomende winterperiode een uur vervroegd. Van 14.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom!

 

Kijk voor meer informatie op http://www.eliasbeeckmanede.nl