UTRECHT – Op een fantastische plek aan het Amsterdam-Rijnkanaal, vlakbij de Dafne Schippersbrug, verschijnen de eerste koopwoningen in Leeuwesteyn. Op donderdag 4 april jl. is de start van de bouw met een feestelijke handeling bekrachtigd. Een belangrijk moment voor de toekomstige bewoners en voor iedereen die aan het project Ronduit Utrecht werkt.

Op de bouwlocatie werd samen met de toekomstige bewoners een tijdcapsule begraven. Deze is gevuld met geschreven, getekende of gefotografeerde persoonlijke ‘souvenirs’. Wanneer de capsule als ‘archeologische’ vondst weer boven de grond komt en wordt geopend is onbekend. Zeker is dat de inhoud dan iets vertelt over de eerste bewoners van Ronduit Utrecht.

Ronduit Utrecht bestaat uit 32 herenhuizen, 7 appartementen en 1 exclusief penthouse. De woningen zijn duurzaam en de variëteit is groot. Een aantal herenhuizen kon, met behulp van het annex-concept, op een unieke wijze worden ingedeeld. Zo worden wonen, werken en zorgen moeiteloos samengebracht.

De eigentijdse interpretatie van typisch Utrechtse stijliconen geeft het ontwerp een, Ronduit Utrechts, karakter. Het hoogteverschil is benut voor een half verdiepte garage met bergingen en parkeerplaatsen. Aan de binnenzijde ontstaat een speelse groene oase. Daaraan liggen de royale privétuinen en -terrassen.

Het penthouse en één herenhuis is nog beschikbaar. Geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het kantoor van Beumer Garantiemakelaars in de Meern, 030 6776000.
Ronduit Utrecht is een ontwikkeling van Linq Projecten. De woningen worden gerealiseerd door Bouwbedrijf Noordersluis.