Verbouw karakteristieke woning Coninckstraat
In het hart van Amersfoort is een karakteristieke woning uitgebreid aan de achterzijde en het aangezicht van de voorgevel in oude luister hersteld.

Van een ingrijpende verbouwing van een woning aan de Coninckstraat in Amersfoort zijn de laatste werkzaamheden afgerond.
Na uitbreiding aan de achterzijde zijn – in nauw overleg met de opdrachtgever en de gemeente Amersfoort – de kozijnen en de gevel aangepast aan de omgeving. Hiervoor zijn kozijnen gebruikt die qua uiterlijk, uitvoering en detaillering nauw aansluiten bij de kozijnen in het naastgelegen hofje (rijksmonument) .
De gevel is door middel van stucwerk aangepast aan dat van de buren, zodat een doorlopend gevelbeeld ontstaat.

OPDRACHTGEVER: familie

ARCHITECT: Casteo B.V.

CONSTRUCTEUR: Archikon B.V.

MAKELAAR: n.v.t.

VERWERVINGSVORM: Aanbesteding

OPPERVLAKTE/ INHOUD: 190m2.

STATUS: Gerealiseerd

  • conick1

  • conick2

  • conick3