Onderhoud app. complex Nijverdal

Onderhoud appartementengebouw De keizer Nijverdal In opdracht van Woonstichting Hellendoorn heeft Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal aan het appartementengebouw De Keizer in Nijverdal gewerkt. Het appartementencomplex is gelegen in het centrum van Nijverdal en stamt uit de jaren ’80. De volgende werkzaamheden zijn door Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal uitgevoerd: – Het gehele complex is geschilderd – Het voegwerk bij de raamdorpels is…

Details

Wijkrenovatie De Blokken Nijverdal

Modelwoningen wijkrenovatie de Blokken Nijverdal In de wijk De Blokken aan de J. Luykenstraat in Nijverdal zijn voor de Woningstichting Hellendoorn enkele modelwoningen gerealiseerd. Hierbij is de middelste woning in een blok van 5 gesloopt. OPDRACHTGEVER: Woonstichting Hellendoorn ARCHITECT: KAW Groningen CONSTRUCTEUR: IBZ Nijverdal MAKELAAR: n.v.t. VERWERVINGSVORM: Bouwteam OPPERVLAKTE/ INHOUD: n.v.t. STATUS: Gerealiseerd

Details

Entree app. complex Nijverdal

Aanpassen entree appartementencomplex Nijverdal Bouwbedrijf Timmerman heeft in opdracht van de Woningstichting Hellendoorn een aanpassing aan de trap en hellingbaan bij het appartementen complex De Spoorstede aan de Parallelweg te Nijverdal uitgevoerd. In de loop der jaren waren de betonnen traptreden bij de hoofdingang verzakt. Bij het herstellen van de betontrap hebben wij een fundering gemaakt…

Details

Verbouwing sportcomplex Nijverdal

Verbouwing verenigingsruimte CC75 Nijverdal In opdracht van de gemeente Hellendoorn, heeft Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal op het sportcomplex de Gagelman in Nijverdal een verdieping verbouwd tot een verenigingsruimte voor de wielervereniging CC75. Het bestaande complex moest worden opgedeeld, aangezien hier ook het jeugdhonk gesitueerd wordt. De bestaande verdieping bestond uit diverse compartimenten, deze zijn omgetoverd tot…

Details

Jeugdhonk Stichting Nijverdal

Jeugdhonk voor stichting de Welle Nijverdal In opdracht van de Gemeente Hellendoorn, heeft Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal het sportcomplex de Gagelman aangepast, zodat Stichting de Welle zijn jeugdhonk hier kan realiseren. Het bestaande Complex is zodanig aangepast, dat het jongereninloopcentrum zich hier kan vestigen. Zo zijn er op het dakterras windschermen met glazen pannellen geplaatst. Er is, voor extra…

Details