Vakantiewoning Ugchelen

Verbouwing boswachterswoning tot vakantiewoning Ugchelen De bestaande boswachterswoning is verbouwd tot een vakantiewoning met behoud van de oorspronkelijke karakteristieke uitstraling. Om de toekomstige gasten van deze vakantiewoning een zo comfortabel en optimaal mogelijk verblijf te kunnen bieden, is de huidige woning geheel geïsoleerd (wanden, vloeren en dak). In dit kader is ook een nieuwe eigentijdse…

Details

Hippisch Centrum Ermelo

Nieuwbouw Nationaal Hippisch Centrum Bouwbedrijf Noordersluis heeft in opdracht van paardensportbond KNHS de uitbreiding van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gerealiseerd. Deze uitbreiding omvat onder meer een nieuwe evenementenhal met een wedstrijdpiste van 35 m bij 70 m inclusief nieuw ontvangstgebouw, 2 nieuwe stallen, een nieuwe schuur en een overnachtingslokaal. Daarnaast is de bestaande…

Details

Kantine LTVL Lelystad

Nieuwe kantine LTVL Lelystad Voor de LTVL heeft Bouwbedrijf Noordersluis uit Lelystad een geheel nieuwe kantine gebouwd. Vlak voor de winterperiode 2012 zijn we begonnen met het storten van de fundering. In februari 2013 waren we gestart met het plaatsen van de staalconstructie en is het metselwerk opgestart. Hierna is de dakbeplating aangebracht. Dankzij een…

Details

Gevel basisschool Daarlerveen

Gevelupgade en schilderwerk basisschool de Veenburg, Daarlerveen Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal B.V. heeft in opdracht van Stichting ‘Ieder kind telt’ de gevels van basisschool De Veenbrug in Daarlerveen geüpgraded. De blauwe metalen boeien rondom de gymzaal, de personeelskamer en de bergingen zijn vervangen door onderhoudsarme gele boeidelen, waardoor de school weer een frisse uitstraling heeft gekregen.…

Details

Verbouwing Brasserie Schalkhaar

Verbouwing Brasserie cafe 'de Lindeboom' Schalkhaar Bouwbedrijf Timmerman heeft de regionaal bekende brasserie ‘De Lindeboom’ aan de Lindeboomsweg te Schalkhaar grondig verbouwd. In de kelder zijn fraaie feestzalen en vergaderruimten gecreëerd. OPDRACHTGEVER: Noordersluis Bouwgroep B.V. ARCHITECT: n.v.t. CONSTRUCTEUR: n.v.t. MAKELAAR: n.v.t. VERWERVINGSVORM: Aanbesteding OPPERVLAKTE/ INHOUD: n.v.t. STATUS: Gerealiseerd

Details

Slaaphof Slaapcomfort Harderwijk

Nieuwbouw Slaaphof Slaapcomfort Hardewijk Slaaphof Slaapcomfort is een bedden totaal zaak die in Harderwijk is gevestigd. Door de bouw van dit nieuwe pand zitten zij op een zeer fraaie zichtlocatie. Wij hebben na een voorselectie mogen meeschrijven bij de aanbesteding. Het gebouw is gedeeltelijk voorzien van een kelder die momenteel functioneert als magazijn; daar boven zijn twee verdiepingen met showroom…

Details

Infocentrum Steenbrugge Deventer

Infocentrum Steenbrugge te Deventer In opdracht van de gemeente Deventer heeft Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal een voormalige schuur omgebouwd tot een informatiecentrum voor de nieuwe uitbreidingslocatie Steenbrugge te Deventer. Het werk betreft de volledige verbouwing van een bestaande schuur tot kantoren en presentatieruimtes. Door het uitbreiden van een nieuwe entree krijgt het hele gebouw een andere…

Details

Pieter Zandt College Urk

Pieter Zandt College Urk Het nieuwe onderwijsgebouw aan de Vlechttuinen in Urk is gereed en staat direct naast het al langer bestaande Pieter Zandt College. Het nieuwe gebouw biedt voor deze school op de verdieping de benodigde uitbreiding met zes onderwijslokalen. Op de begane grond zijn zes wissellokalen gebouwd voor het basisonderwijs. Het gebouw heeft…

Details

Woongebouw Corsini Due Almere Poort

19 + 24 appartementen Corsini Due Almere In de nieuwe woonkern Almere Poort heeft Bouwbedrijf Noordersluis B.V. voor leden op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap in samenwerking met woningbouwvereniging Corsini Due uit Almere twee nieuw woongebouwen gerealiseerd. De appartementen zijn ontwikkeld met behulp van de IbbA-regeling. Hierdoor konden de deelnemers met een betrekkelijk lage hypotheek…

Details

Villa in Naarden

Villa in natuurgebied van Naarden Midden in het mooie natuurgebied van het Naardermeer heeft de Noordersluis Bouwgroep een landelijke villa gerealiseerd. Het totale project bestaat uit een villa en een hooischuur, welke verbonden zijn middels een glazen corridor. In het ontwerp van de nieuwe hooischuur zijn de karakteristieke draagpalen van de voormalige hooischuur weer volledig…

Details