Herontwikkeling winkelcentrum de Balken in Blaricum
Het project betreft ca. 600 m² commerciele winkelruimten, entree en bergingen,
24 appartementen van ca. 80 m² GBO en 6 appartementen met een grote van ca. 53.5 m² GBO. De commerciele winkelruimten blijven eigendom van de huidige eigenaren.

De huurappartementen zijn gesitueerd boven het nieuw te bouwen winkelcentrum de Balken in Blaricum en hebben een woonoppervlakte van ongeveer 80 en 53 vierkante meter. De woonkamer heeft een grote glaspui waarin een schuivend gedeelte is opgenomen als toegang tot het ruime balkon.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Zo is het mogelijk om de keuken geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook in de badkamer is er veel vrijheid om een eigen sfeer te creëren. De indeling van de woningen is zodanig ontworpen dat de beschikbare ruimte in het appartement maximaal is benut. De appartementen kenmerken zich door licht en ruimte. Het hoge plafond zorgt voor een ruimtelijk effect en de glazen schuifpui brengt veel licht in de woonkamer.

Het ondergelegen winkelcentrum wordt geheel vernieuwd en krijgt een moderne uitstraling. De winkels en huurwoningen worden onder architectuur gebouwd.

OPDRACHTGEVER: Bouwbedrijf Noordersluis

ARCHITECT: Roeleveld Sikkes, Den Haag

VERWERVINGSVORM: Eigen ontwikkeling

STATUS: Gerealiseerd

  • heront winkelcentrum de balken prjct

  • foto 1

  • foto 5