Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal, Hofman Installatietechnieken en Nijveld Schildersbedrijf & Glasservice adviseren gezamenlijk over verschillende energiebesparende maatregelen. Wilt u uw woonlasten verlagen door uw woning energiezuinig te maken? Profiteer dan nu van verschillende subsidiemogelijkheden.

Duurzaamheidspremie
De provincie Overijssel stelt voor inwoners van Overijssel een duurzaamheidspremie beschikbaar. U kunt nu een premie tot € 1.050,- ontvangen op energiebesparende maatregelen. Ook kunt u gebruik maken van een duurzaamheidslening van de provincie. Is de woning ouder dan twee jaar? Dan profiteert u tot 1 juli 2015 van een verlaagd BTW-tarief op de arbeidskosten, namelijk 6% in plaats van 21%.

Verbouwen voor uw toekomst
Door de huidige ontwikkelingen in de zorg zullen steeds meer mensen thuis (moeten) blijven wonen. Naast de energiebesparende maatregelen informeren de bedrijven u graag over welke voorzieningen u kunt treffen om langer in uw woning te kunnen blijven wonen. Het is belangrijk dat uw woning goed toegankelijk, veilig en comfortabel is.

Drie Nijverdalse bedrijven
Samenwerken is voor de drie bedrijven niet nieuw. “We merken dat de klant vaak niet denkt aan premies die beschikbaar zijn of aan besparingen zoals kierafdichting of kruipruimte isolatie. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we een totaalpakket aanbieden en dat werkt erg goed”, aldus Ronald van Rhee, Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal.

Bruisend Nijverdal
Op 11 september staan de drie bedrijven op de Woon- en Lifestyle Beurs van Bruisend Nijverdal om advies te geven over de verschillende maatregelen. De mogelijkheden zijn voor elke persoonlijke situatie verschillend. Er zijn er een aantal voorwaarden om gebruik te maken van de premie en de duurzaamheidslening.

Foto: Van links naar rechts: Ronald van Rhee (Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal), Marcel Lankamp (Nijveld Schildersbedrijf & Glasservice) en Nick Simons (Hofman Installatietechnieken).