De ‘Foto van de maand’ Mei stond in het teken van Veiligheid. Om onze collega’s nog meer bewust te maken van veilige- en onveilige situaties op de bouw of op kantoor vroegen wij hen foto’s van dit onderwerp te maken. Met als resultaat veel foto’s met veilige situaties en ook kwamen er een aantal onveilige situaties voor. Omdat we niet konden kiezen tussen een foto van een veilige- of onveilige situatie, hebben we deze maand 2 winnaars gekozen!
 
Michael maakte een foto van onze bouwplaats in Lelystad (project Hanzegraaf WOONstraks). Het beton is in de fundering gestort en er waren de juiste veiligheidsmaatregelen genomen.
Ron maakte een foto van een deel van een steiger (project Kop West Intermaris) welke verschoven is door de wind de avond ervoor. Iedere dag is er een controle op de bouwplaats, dus de schade op de steiger is direct opgemerkt en meteen hersteld.
 
Michael en Ron gingen naar huis met een mooi veiligheidscadeau; een trendy verbanddoos. Samen dingen ze mee naar de jaarprijs en zitten ze volgende maand in de jury van onze interne fotowedstrijd.