Kennismaken met de uitvoerder: Gerard Dijkhuizen aan het woord

Gerard woont in Elburg en kent de locatie zeer goed. Bouwbedrijf Noordersluis heeft ook fase I van De Verbinding gebouwd en is bekend met de bouwstijl. Gerard werkt al 33 jaar met veel plezier voor het bedrijf en mag nu de uitvoering verzorgen van de allerlaatste fase van De Verbinding.

‘Deze specifieke locatie was vroeger de remise van de bussen’, vertelt hij ‘en nu gaan wij hier van deze plek een prachtige locatie voor wonen en horeca maken. De architectuur van de gebouwen is mooi en warm, een typische Veluwse uitstraling met veel detaillering en onderscheidende elementen en ligt mooi in lijn met de eerste fase van De Verbinding. De bouwmethode is wel modern, met een basis van Prefab beton en kalkzandsteen. De karakteristieke dakelementen worden daarbij in de fabriek gemaakt en kant en klaar gemonteerd op de bouw. Zo ontstaat een perfecte kwaliteit en is de bouwtermijn kort. De planning loopt door tot de bouwvak 2019 en de oplevering zal rondom deze periode plaatsvinden’.

De koper wordt klant van Bouwbedrijf Noordersluis en wordt perfect begeleid bij de oplevering. Zo organiseert men altijd een kijkdag op de bouw en is er een vaste contactpersoon voor de kopersbegeleiding. Hij zorg dat koperswensen perfect worden uitgevoerd. ‘De bouw gaat overigens wel snel’ schetst Gerard, ‘over twee weken gaan wij de eerste vloeren al storten. Kopers kunnen vanzelfsprekend in deze fase nog wel zaken zoals stopcontacten en binnendeuren wijzigen, maar voor wijziging van installaties moet men er nu wel heel snel bij zijn. De binnenmuren en gevels kunnen in deze fase niet meer gewijzigd worden.’

Bij de oplevering geeft Bouwbedrijf Noordersluis kopers de gelegenheid om de woning vooraf te bezichtigen en een lijst te maken van opleverpunten. Deze punten worden dan in ca. 2 weken keurig afgewerkt, zodat de koper bij de definitieve oplevering en overhandiging van de sleutel direct kan starten met de inrichting en styling. De oplevering van de woningen is gepland in de zomer van 2019.

Copyright © 2018 De Verbinding